Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026 04:44

Με απόλυτη επιτυχία το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα WKFE στην Λυών της Γαλλίας - Μεγάλη διάκριση για τον Τσάκαλο Ιωσήφ, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 100+ SANDA ανδρών 18-40 ετών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

sanda1152026 Small

Δελτίο τύπου
Στην Λυών της Γαλλίας διοργανώθηκε μεταξύ 5-10 Μαίου το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wushu Sanda συμμετείχαν 28 χώρες με πάνω από 1500 συμμετοχές με την ελληνική αποστολή να αριθμεί περίπου 90 άτομα να είναι η μεγαλύτερη. Διεξήχθησαν πολύ δυνατές αναμετρήσεις όπως ήταν αναμενόμενο καθώς η δίψα για μια θέση στο βάθρο ήταν αισθητή από κάθε ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα η ελληνική αποστολή τα πήγε καλύτερα από ποτέ όσο αφορά το SANDA σημειώνοντας αρκετές νίκες και αποσπώντας αρκετά μετάλλια γεγονός που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν σε προηγούμενα πανευρωπαϊκά και αποτελεί επιτυχία για το ελληνικό SANDA και την πρόοδο του αθλήματος στην Ελλάδα.

Στην αποστολή συμμετείχε και ο Κομοτηναιος Τσάκαλος Ιωσήφ όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο μετά από νίκη στην κατηγορία 100+ SANDA ανδρών 18-40 ετών ένα ευχάριστο αποτέλεσμα όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την υπόλοιπη αποστολή που τον εμψύχωσε και τον στήριξε στο έπακρο παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.
Το SANDA στα καλύτερα του.

 

sanda11520262 Small

sanda11520261 Small

Διαβάστηκε 698 φορές