Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 15:47

Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Εξετάσεις μαύρης ζώνης - Εκπαιδευτικό καμπ 2018 - Διεθνές σεμινάριο στο Ισραήλ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ DAN ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SHODAN-HO (ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ) Ο ΚΟΥΤΛΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΣΤΟ SHODAN (1o NTAN) O ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΓΙΑ ΡΕΑ. ΕΝΩ ΓΙΑ NIDAN (2ο ΝΤΑΝ) Ο ΟΥΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ 1ου ΝΤΑΝ ΕΛ.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΤΣΙΑΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ 2018.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ SUPARRINPEI ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ DAN ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΥΨΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ! ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΟ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU HANSHI GENZO IWATA 8oDAN. ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

 

Διαβάστηκε 626 φορές