Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 07:24

Νέες Μαύρες ζώνες Tang Soo Do στον Α.Σ. Tragakis Studio

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

447196849 10161220170709076 1317487824633434076 n Small

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες 1 Ιουνίου οι εξετάσεις προαγωγής μαύρων ζωνών 1,2 και 3 Νταν. Από την σχολή Tragakis Studio έλαβαν μέρος 3 μαθητές. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην σχολή, Dojang του Μάστερ Μεσσάδου με εξεταστές τον Μάστερ Μεσσάδο και τον Μάστερ Τραγάκη.

Οι εξετάσεις είχαν διάρκεια περίπου 4 ώρες όπου και εξετάστηκαν ολοι οι μαθητές σε σωματικό τεστ αλλά και εφ όλης της ύλης άσκηση πάνω σε φόρμες αοπλες και ένοπλες σε ασκήσεις αντιπάλου σε ασκήσεις αυτοάμυνας και σε σπασίματα.
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία μιας και όλα τα παιδιά μας είχαν προετοιμαστεί πολύ σκληρά μετά από το pritest που είχε προηγηθεί ένα μήνα πριν....
Αξίζει να τονίσουμε ομοσπονδία μας η απόκτηση της μαύρη ζώνης αλλά και κάθε βαθμού μετά από αυτήν απαιτεί πάντοτε δύο εξεταστικές ενώ παράλληλα οι μαθητές πρέπει να παρουσιάσουν και μία έκθεση ανάλογη του βαθμού ς που θα εξεταστούν.
Η μαύρη ζώνη είναι ένας στόχος που βάζει κάθε μαθητής που ξεκινάει για να φτάσει ενώ παράλληλα μέσα από τα χρόνια της εξέλιξης του και διαμέσω του γραπτού λόγου η ομοσπονδία κρίνει και την πνευματική αλλά και τη σωματική του ανάπτυξη.
Είμαστε χαρούμενοι που το έργο μας συνεχίζεται από το 1997 μέχρι και σήμερα βγάζοντας ισχυρούς πνευματικά και σωματικά μαθητές και αθλητές όπου φτάνουν κάποια στιγμή να αναλάβουν και χρέη δασκάλων μετά από κάποια χρόνια στις σχολές μας.

Από τη δικιά μας σχολή έλαβαν μέρος οι:
Instructor Κωστελετος Νεκτάριος για 3 Dan
Η μαθήτρια Ράικου Αναστασία και Παλαιόγιάννης Χαράλαμπος για 1ο Dan.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εξετάστηκαν..... Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε αυτό το πολύ δύσκολο και σκληρό έργο στην ανθρώπινη εξέλιξη σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Με ευθύνη επαγγελματισμό και γνώμονα πάντα τις αξίες των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών θα είμαστε εκεί στο έργο που συνεχίζουμε εδώ και περίπου 35 χρόνια.
Tang Soo.....

Master Πέτρος Τραγάκης

Διαβάστηκε 451 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το 15ο πρωτάθλημα HTSDA στην Σάμο στις 7 Απριλίου