Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 08:40

Συνέντευξη με την Πρωταθλήτρια SANDA Αναστασία Λεονταρή (Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

leontaris1Το περιοδικό DYNAMICSPORTS.GR παρουσιάζει την συνέντευξη με την Πρωταθλήτρια SANDA Αναστασία Λεονταρή. Η Αναστασία είναι αθλήτρια του  "Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ" και προπονητής της είναι ο Γιάννης Λεονταρής.

1. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το SANDA ή το KUNG FU;
Αρχικά ,θέλω σας ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την πολεμική τέχνη Chapkoon-do στην ηλικία των 4. Το chapkoon-do είναι μια δυναμική πολεμική τέχνη που συνδυάζει διάφορες πολεμικές τέχνες ,έχει βάση το Kungfu αλλά εμπεριέχει και karate. Λόγω της ιδιαιτερότητας του ChapKoon-Do, περιέχει όλων των ειδών κτυπήματα, κλειδώματα και πάλη, έτσι απέκτησα τις βάσεις που μετέπειτα με βοήθησαν να αγωνίζομαι στο Sanda με το οποίο άρχισα να συμμετέχω συστηματικά από την εφηβική ηλικία και έπειτα.

 

leontaris22. Για ποιο λόγο ξεκίνησες πολεμικές τέχνες;
Όπως τα περισσότερα παιδιά δοκιμάζουν αθλήματα στη παιδική ηλικία, εγώ είχα επιρροή από τον πατέρα μου που είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών οπότε ξεκίνησα με την πρώτη μου δοκιμή στην σχολή του και από τοτε ανελλιπώς αθλούμαι μαζί του.

 

leontaris43. Ποιες οι διακρίσεις έχεις πετύχει;
Οι πιο σημαντικές μου διακρίσεις χρονολογικά είναι:
3η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014
3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014
1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2015
1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016
3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
1η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα 2017
3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018
Επίσης αρκετές πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

 

leontaris54.Μίλησέ μας για τους επόμενους σου στόχους.
Ο μεγαλύτερος στόχος μου των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε με την περάτωση των σπουδών μου πάνω στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Από δω και στο εξής στόχος μου είναι η επαγγελματική μου εξέλιξη και η βελτίωση μου ως αθλήτρια. Στοχεύω να επιστρέψω αγωνιστικά μόλις μου δοθεί η ευκαιρία και όταν μας το επιτρέψει ο COVID-19, αλλά και να βοηθήσω νέους αθλητές να εξελιχθούν και να αγαπήσουν το SΑΝDA.

leontaris65.Πες μας για τον προπονητή σου Ιωάννη Λεονταρή.

Οσον αφορά τον προπονητή μου η αγάπη, το πάθος, η ταπεινότητα,και η αποτελεσματικότητα είναι συστατικά της προσωπικότητας του και καθρεπτίζονται στους αθλητές του. Προπονούμαστε με πολύ όρεξη και έχουμε πάντα στόχο την συνεχή βελτίωση όχι μόνο στο άθλημα μας αλλά εν γένει στη ζωή μας. Μας διδάσκει αρχές που διέπουν την ανθρώπινη υπόσταση και φροντίζει, με πάθος, να τις τηρούμε και όλοι οι αθλητές του γνωρίζουμε ότι όποτε χρειαστούμε βοήθεια θα είναι πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσει.

leontaris10

 

leontaris8

leontaris8

leontaris7

Διαβάστηκε 520 φορές