Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 17:34

ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ 3΄ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δάσκαλοι & προχωρημένοι μαθητές όλων των πολεμικών τεχνών καλημέρα σας.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα γίνει ένα μάθημα στο Αγρίνιο σε εξειδικευμένες τεχνικές αυτοάμυνας (Τεχνικές τριών δευτερολέπτων), που δεν μπορείς να τις προσδιορίσεις σε ένα είδος πολεμικής τέχνης, διότι περιλαμβάνουν μέσα αποφυγές, αποκρούσεις, χτυπήματα με χέρια σε ζωτικά σημεία του σώματος (ατέμι), κλωτσιές, ρίψεις, κλειδώματα, εξαρθρώσεις, πνιγμούς, λαβές συνοδείας (ειδικά για αστυνομία και σώματα ασφαλείας) κ.τ.λ.

Όπως καταλαβαίνεται, για να καλυφθεί το σεμινάριο με επιτυχία, οι ηλικίες πρέπει να είναι από 16 ετών και άνω τουλάχιστον και με εμπειρία τουλάχιστον καφέ ζώνης στο στυλ που ασκεί.

Παρακαλώ, όποιος νομίζει ότι τον ενδιαφέρει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ή στα τηλ. 2641027410, Κιν. 6946381766, ή με μήνυμα στο messenger, ή στο viber.

Επίσης, για την καλλίτερη διεξαγωγή του μαθήματος αυτού, να μου δηλώσετε και με πόσα άτομα θα έρθει ο καθ' ένας.

Ο χώρος και το κόστος θα σας ανακοινωθεί το συντομότερο.

Με εκτίμηση Καψάλης Απόστολος

 

 

Διαβάστηκε 1046 φορές