Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 17:27

Σεμινάριο TAI CHI CHUAN στο Αγρίνιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAI CHI CHUAN ΑΓΡΙΝΙΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2019Μετά από το πρώτο σεμινάριο που έγινε στο Αγρίνιο 1, 2 & 3 Ιουνίου 2018 από τον Grand Master Sijo Michel Elias Hawi στον χώρο του Αθλ. Συλ. Φιλ. Πολ. Τεχνών Αιτωλ/νίας μετά από κάλεσμα του Εκπαιδευτή του συλλόγου Master Apostolos Kapsalis Απόστολου πάνω στην Τέχνη του Τai Nei Chuan Fa, έρχεται η ώρα να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία του Grand Master Michel Elias Hawi, αφ΄ενός μεν με τον Master Apostolos Kapsalis κάνοντας ένα 3ωρο Σεμινάριο πάνω στην Τέχνη του Tai Chi Chuan

την Πολεμική Τέχνη της υγείας, της ευεξίας και της αφύπνισης της εσωτερικής ενέργειας Chi (Φόρμα 16 Κινήσεων), που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την Πέμπτη το απόγευμα 28 Φεβρουαρίου για όλες τις ηλικίες και όλων των επιπέδων και φύλλου και αφ' ετέρου με ένα σεμινάριο τριών ημερών που θα συνεχιστεί στην Άρτα στις 1, 2 & 3 Μαρτίου καλεσμένος του Master στο Tai Chi Chuan Bill Drougas.

Θα διδάξει ο Grand Master Sijo στο Tai Nei Chuan και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μαύρων Ζωνών ΙΒΒΑ, η μεγαλύτερη στο Δυτικό Ημισφαίριο, Michel Elias Hawi.

Πληροφορίες στον Εκπαιδευτή Apostolos Kapsalis στα τηλέφωνα 2641027410 και 6946381766.

Διπλώματα συμμετοχής με την ολοκλήρωση σε όλους τους συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου.

Ο χώρος διεξαγωγής και το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθεί σύντομα για την έγκαιρη συμμετοχή σας.

Διαβάστηκε 996 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAI CHI CHUAN - "ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ" »